Reining verzorgt transport voor Deutschland Tour 2019.

Reining verzorgt transport voor Deutschland Tour 2019.

Reining heeft de eer om voor de Gesellschaft zur Förderung des Radsports mbh, die tot de organisatie van de Amaury Sports Organisation (A.S.O.) behoort, de transporten uit voeren voor de Deutschland Tour 2019. De Deutschland Tour is de Duitse equivalent van de Tour de France. De Deutschland Tour is een wielerronde die van 29 augustus tot en met 1 september 2019 wordt gehouden vanaf de start in Hannover tot aan de finish in Erfurt. De A.S.O. is ook de organisator van de Tour de France.

Reining zal de logistiek voor de aan- en afvoer van de goederen vanuit Frankrijk naar Duitsland en gedurende de Tour in Duitsland verzorgen en zal daartoe volume combi’s inzetten, die gedeeltelijk zijn voorzien van meeneemheftrucks om de montage en demontage te vereenvoudigen.

Reining is er trots op deze opdracht te hebben verworven en uit te mogen voeren met haar internationaal ingestelde medewerkers en wagenpark. Reining beschikt in Duitsland over twee vestigingen en is hierdoor in staat dit soort evenementen te begeleiden en vergunningen te verwerven.