Essity en Reining vieren 40 jaar partnerschap

Essity en Reining vieren 40 jaar partnerschap

Uit Dagblad van het Noorden, 3-12-2020.

Transportbedrijf Reining heeft enkele van zijn vrachtwagens voorzien van het logo van fabrikant van persoonlijke verzorgingsproducten Essity. Hiermee wordt de 40-jarige samenwerking tussen de Hoogezandster bedrijven letterlijk zichtbaar gemaakt. De vrachtwagens werden donderdag tijdens een (coronaproof) feestje gepresenteerd.

De samenwerking dateert uit de tijd dat Essity nog Mölnlycke heette en het familiebedrijf Reining nog vanuit een oude boerderij in Groningen opereerde.

,,Onze 40-jarige samenwerking was een mooie gelegenheid om deze samenwerking letterlijk zichtbaar te maken via de visuals op onze wagens”, zei accountmanager Arjan Harms van Reining bij de presentatie van de vrachtwagens.

Manager planning logistiek Alja Bouter van Essity: ,,De samenwerking met Reining verloopt op een bijzonder prettige manier, er is altijd overleg mogelijk en er is een goed onderling contact.”