Reining verzorgt het vervoer voor de Tour van Hongarije 2021

Reining verzorgt het vervoer voor de Tour van Hongarije 2021

Reining heeft de eer om de transporten voor de Tour de Hongrie 2021 uit te voeren, net zoals vorig jaar. De grootste wielerwedstrijd van Hongarije, die dit jaar plaatsvindt aan de westkant van Hongarije, wordt gehouden tussen 12 en 16 mei 2021. De organisatoren hebben al officieel aangekondigd dat 21 teams zullen deelnemen, waaronder acht World Teams en negen Pro Teams.

Vuelta Sportiroda, de grootste Hongaarse evenementorganisator en sportmarketingonderneming, organiseert het evenement samen met de Hongaarse wielerbond, de Vuelta Ltd en de Vuelta Sport Club. De geschiedenis van dit evenement gaat terug tot 1925, toen het voor het eerst werd georganiseerd.

Reining verzorgt de logistiek voor de aan- en afvoer van de goederen tijdens de Tour en zet volume combi’s in waarvan sommige zijn uitgerust met een meeneemheftruck om het laden en lossen te vereenvoudigen.

Reining is er trots op deze opdracht te hebben verworven en met haar internationaal georiënteerde medewerkers en wagenpark te mogen uitvoeren. Reining heeft vier vestigingen in Duitsland en één in Hongarije en is daardoor in staat om dit soort evenementen te verzorgen en de benodigde vergunningen te verkrijgen.