Reining neemt Ibele Logistik over

Reining neemt Ibele Logistik over

Met ingang van 1 september a.s. zal Reining Transport de volumetransport activiteiten overnemen van Ibele Logistik und Handelsgesellschaft in Wilhelmsdorf, deelstaat Baden Württemberg. Reining verkrijgt hiermede haar 3de Duitse steunpunt.

Voor deze overname is gekozen, omdat de activiteiten van de Firma Ibele passen in de ambities van Reining, om haar positie in Zuid Duitsland te versterken en verder omdat deze deelstaat grenst aan Zwitserland, waar Reining dagelijks verbindingen mee onderhoudt.

De komende maanden zullen worden gebruikt om deze nieuwe activiteiten te integreren in die van Reining.

Het wagenpark van Reining komt daarmee op 350 eenheden in het segment van volumetransport en hiermede mag Reining zich intussen rekenen tot een van de grotere Europese dienstverleners in dit segment van wegvervoer. Het grootste deel van haar wagenpark is in Duitsland geregistreerd. Duitsland is tezamen met de Benelux en Frankrijk een van de grootste markten, waarin Reining actief is.