Reining draagt deel opslagactiviteiten over aan J. Wildeman

Reining draagt deel opslagactiviteiten over aan J. Wildeman

Met ingang van 1 oktober a.s. zal Reining haar opslagactiviteiten, uitgevoerd vanuit Reining Logistics in het hoogbouw magazijn Industrieweg 4 te Hoogezand, overdragen aan J. Wildeman Storage & Logistics B.V. De klanten en het personeel zijn reeds geïnformeerd. Reining Logistics huurde in het pand, dat sinds dit jaar eigendom is van Wildeman, een capaciteit van circa 15.000 palletplaatsen. Reining heeft besloten deze activiteit te staken, omdat de opslag van goederen in hoogbouw magazijnen niet tot haar kernactiviteiten behoort. Met de overdracht zullen ook 5 werknemers overgaan naar Wildeman.

De kernactiviteit van Reining richt zich vooral op internationaal volumetransport in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Italië en de Benelux en Reining heeft daartoe in Duitsland recent nog een onderneming overgenomen. Wildeman richt zich juist op de op- en overslag activiteiten in Noord-Nederland en kan daarmee de juiste aandacht geven aan deze activiteit. Reining heeft nog wel een pand voor opslag van standaard producten in de vorm van “ koud stapelen” in Hoogezand en zal dit aanhouden.