Persbericht: Reining Transport

Persbericht: Reining Transport

Koninklijke Wagenborg Groep heeft zich als aandeelhouder de afgelopen tijd beraden op haar bedrijvenportfolio binnen de groep en is tot de conclusie gekomen dat de wegtransportactiviteiten van Reining niet meer passen bij de ambities die Koninklijke Wagenborg heeft.

Nadat Reining 25 jaar geleden vanuit het familiebedrijf toetrad tot wat thans de Koninklijke Wagenborg Groep is, is met ingang van mei 2014 het moment aangebroken dat een zelfstandige bedrijfsvoering voor Reining Transport B.V. nu een betere keuze is.

Onder leiding van het huidige management van Wagenborg Reining B.V. is nagedacht over een solide toekomst voor de wegtransportactiviteiten van Reining en is gezamenlijk deze conclusie getrokken.

Met deze Management Buy Out heeft Reining alles in huis voor een goede toekomst.

In de loop van de tijd zullen de bekende uitingen die refereren aan het Wagenborg verleden – zoals de bekende vlag – verdwijnen en vervangen worden door het nieuwe logo van Reining.

Het onroerend goed van Reining Warehousing B.V. op de locatie industriepark Rengers te Kolham aan de A 7 blijft in eigendom bij Koninklijke Wagenborg. Het management zal gevoerd worden door dezelfde directie als van Reining Transport B.V.